Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ATESTAT MANAGER TRANSPORT MARFĂ SAU PERSOANE

Managerul de transport are rolul de a asigura o buna funcţionare a transportului de marfa sau persoane, verificarea şi coordonarea conducătorilor auto angajaţi, asigurarea documentelor necesare transportului şi valabilitatea acestora conform prevederilor şi normelor legale. Cei interesaţi, vor trebui sa urmeze cursurile  centrului de pregătire profesională IMBOLD, ulterior vor susţine un examen care se va desfăşura într-o sala unică pusă la dispoziţie de către ARR.

Condiţii pentru înscriere:
- copie act de studii (absolvent liceu) şi act de identitate.

Se completează cererea de înscriere şi se încheie contractul de şcolarizare. Tot atunci primiţi suportul de curs, şi este bine sa-l studiaţi pana ce încep cursurile. Cursul se poate plăti şi în rate,cu minimum 100 lei avans la înscriere.

Examenul se va susţine o data pe luna (sâmbăta),în funcţie de datele de examinare stabilite de către ARR. Ora şi locaţia la care se va desfăşura examenul va fi transmisa vineri, înainte de examen către cursanţi.

Examenul constă în următoarele probe:
- o probă cu durata de 2 ore, cuprinzând 100 de întrebări cu 4 variante de răspuns dintre care doar una corectă;
- o probă cu durata de 2 ore, cuprinzând un studiu de caz cu 20 de întrebări.

Pentru promovarea examenului, candidaţii trebuie sa obţină cel puţin 60% din totalul punctelor acordate per total la cele 2 probe, fără ca procentajul punctelor obţinute la fiecare proba sa fie mai mic de 50% din punctele posibile.

Pentru a participa la examen va trebui sa achitaţi la Trezoreria Statului pentru ARR Bacău
-codul fiscal al ARR- 23826193, nr.cont: RO32TREZ061501701X013675, 67 de lei /  taxa de examen.
După ce veţi fi declarat admis va trebui sa achitaţi la Trezoreria Statului pentru ARR Bacău  -codul fiscal al ARR- 23826193, nr.cont: RO32TREZ061501701X013675, 41 de lei / taxa eliberare atestat.

IMPORTANT!
Nu puteţi participa la examen fără cartea de identitate, permisul de conducere şi taxa de examinare.
În cazul nepromovării examenului, cursantul mai poate susţine un examen luna următoare în sala unică din Bacău.
Cu cartea de identitate, permisul de conducere, o fotografie tip buletin şi chitanţa taxa eliberare atestat va veţi prezenta la ARR BACĂU în vederea obţinerii atestatului profesional.

Mult succes!