Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

CONDUCATOR AUTO CARE EFECTUEAZA TRANSPORT IN REGIM TAXI

Conducătorii auto care vor sa exercite meseria de taximetrist sunt obligaţi sa deţină un atestat profesional taxi. Cei interesaţi vor trebui sa urmeze cursurile  Centrului de pregătire profesională IMBOLD ulterior vor susţine un examen care se va desfăşura într-o sala unică pusă la dispoziţie de către ARR

Condiţii de înscriere:
- apt medical şi psihologic;
- permis categoria B de minim 2 ani;
- fără evenimente rutiere majore în ultimele 12 luni (permis suspendat pentru conducerea autovehiculului sub influenţa alcoolului sau a substanţelor stupefiante, ori implicare în accidente rutiere soldate cu victime);
- minim 21 de ani împliniţi;
-inscrierea la cursuri cu un avans minim de 100 de lei

Se completează cererea de înscriere şi se încheie contractul de şcolarizare. Tot atunci primiţi suportul de curs,şi este bine sa-l studiaţi pana ce încep cursurile. La înscriere trebuie sa depuneţi următoarele documente:
- copie carte de identitate , permis de conducere
- aviz psihologic
- aviz medical
- cazier judiciar;
- cazier rutier (istoric sancţiuni) eliberat IPJ Bacău.

Cursurile se desfăşoară la sediul  centrului nostru şi durează 7 zile.

Examenul se va susţine o data pe luna (sâmbăta),  pe calculator, în funcţie de datele de examinare stabilite de către ARR. Ora şi locaţia  unde  se va desfăşura examenul va fi transmisa vineri, înainte de examen către cursanţi.Examenul consta intr-un chestionar cu 20 de întrebări ,4 variante de răspuns (o singura varianta de răspuns este corecta).

Pentru a participa la examen va trebui sa achitaţi la Trezoreria Statului pentru ARR Bacău
-codul fiscal al ARR- 23826193, nr.cont: RO32TREZ061501701X013675, 67 de lei /  taxa de examen.
După ce veţi fi declarat admis va trebui sa achitaţi la Trezoreria Statului pentru ARR Bacău  -codul fiscal al ARR- 23826193, nr.cont: RO32TREZ061501701X013675, 41 de lei / taxa eliberare atestat.

IMPORTANT!
Nu puteţi participa la examen fără cartea de identitate, permisul de conducere şi taxa de examinare.
În cazul nepromovării examenului, cursantul mai poate susţine un examen luna următoare în sala unică din Bacău.
Cu cartea de identitate, permisul de conducere, o fotografie tip buletin şi chitanţa taxa eliberare atestat va veţi prezenta la ARR BACĂU în vederea obţinerii atestatului profesional.

Mult succes!