Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

CONDUCATOR AUTO CARE EFECTUEAZA TRANSPORT AGABARITIC

Sunt obligaţi sa deţină un atestat profesional agabaritic, conducătorii auto care transportă marfa în vehicule a căror masa şi dimensiune este mai mare decât standardul admis.
Conducătorii auto  interesaţi vor trebui sa urmeze cursurile  centrului de pregătire profesională IMBOLD ulterior vor susţine un examen care se va desfăşura într-o sala unică pusă la dispoziţie de către ARR.

Condiţii de înscriere:
-conducătorii auto care solicita acest tip de atestat trebuie sa deţină permis de conducere având categoria C şi atestat profesional pentru transportul mărfurilor generale.
-cursul se poate achita şi în rate,cu minimum 100 lei avans la înscriere

Acte necesare înscrierii:
- copie carte de identitate
- permis de conducere (categoria CE) aflat în perioada de valabilitate;
- certificat profesional

Se completează cererea de înscriere şi se încheie contractul de şcolarizare. Tot atunci primiţi suportul de curs şi este bine sa-l studiaţi pana ce încep cursurile.

Participarea la cursul organizat
- cursul se desfăşoară la sediul centrului nostru timp de 3 zile.

Examenul se va susţine o data pe luna (sâmbăta), pe calculator, în funcţie de datele de examinare stabilite de către ARR. Ora la care se va desfăşura examenul va fi transmisa vineri, înainte de examen către cursanţi.Examenul consta intr-un chestionar de 20 de întrebări tip grila, iar candidatul este considerat admis daca a răspuns corect la cel puţin 70% din întrebări. Durata examenului este de 30 de minute.

Pentru a participa la examen va trebui sa achitaţi la Trezoreria Statului pentru ARR Bacău
-codul fiscal al ARR- 23826193, nr.cont: RO32TREZ061501701X013675, 67 de lei /  taxa de examen.
După ce veţi fi declarat admis va trebui sa achitaţi la Trezoreria Statului pentru ARR Bacău  -codul fiscal al ARR- 23826193, nr.cont: RO32TREZ061501701X013675, 41 de lei / taxa eliberare atestat.

IMPORTANT!
Nu puteţi participa la examen fără cartea de identitate, permisul de conducere şi taxa de examinare.
În cazul nepromovării examenului, cursantul mai poate susţine un examen luna următoare în sala unică din Bacău.
Cu cartea de identitate, permisul de conducere, o fotografie tip buletin şi chitanţa taxa eliberare atestat va veţi prezenta la ARR BACĂU în vederea obţinerii atestatului profesional.

Mult succes!