Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ITI SUNTEM
UTILI

Scoala de Soferi Imbold ofera consiliere gratuita in vederea intocmirii dosarului de scolarizare cat si pentru celelalte proceduri ce vor exista pe parcursul procesului de obtinere a permisului de conducere.

SUNTEM
PRIETENOSI

Echipa noastra s-a format alaturand oameni distinsi cu un caracter deosebit. Profesorii de legislatie si instructorii auto sunt bine pregatiti cu o vasta experienta in instruirea elevilor.

AUTOVEHICULE

Ford Fiesta, Dacia Logan, Camion DAF,Camion Mercedes,
Autocar Neoplan si ansamblu TIR (cap tractor MAN si semiremorca Berger).

SEDII

Imbold Onesti

Imbold Moinesti

Imbold Darmanesti

    Sa oferim  servicii bune in domeniu si sa contribuim activ la siguranta circulatiei prin formarea unori conducatori auto cu deprinderi temeinice ale conduitei preventiv – defensive, indiferent ca este vorba de, autoturism, camion, ansamblu TIR sau autobuz!
Este binecunoscut faptul ca rata accidentelor datorate erorilor umane ,este intr-o crestere permanenta. Instructorii nostrii pun un accent deosebit pe conducerea preventiva, pentru a spori siguranta participantilor la trafic. Respectarea regulilor de circulatie si formarea deprinderilor de control a comenzilor autovehiculelor sunt dezideratele noastre principale. Scopul in sine nu este acela de a obtine un „permis auto”, ci acela de a fi un participant la trafic disciplinat ,responsabil de integritatea lui si a celor din jur!
Avand convingerea ca doar in acest mod, Scoala de Soferi IMBOLD isi indeplineste misiunea cu adevarat, va stam la dispozitie in conditiile in care atat noi cat si dumneavoastra suntem de acord. Considerand ca relatia profesionala pe care o incepem este bazata pe un real respect care va duce la satisfactii profesionale pe masura,noi Scoala de Soferi IMBOLD vom incerca sa ne ridicam la nivelul pretentiilor si asteptarilor dumneavoastra oferindu-va numai sevicii de calitate de care sa fiti multumiti.

Colectivul Imbold!

Anul 2024 reprezinta pentru noi

ACTIVITATE SCOALA DE SOFERI

ACTIVITATE CENTRU FORMARE PROFESIONALA

IN TOPUL SCOLILOR DE SOFERI DIN JUD. BACAU

INSCRIE-TE ONLINE LA SCOALA IMBOLD!

Daca te-ai decis deja, ne-am gandit sa iti punem la dispozitie o modalitate mai usoara de a te inscrie la cursurile noastre pentru obtinerea permisului dorit! Tot ce ai de facut este sa completezi formularul de inscriere cu datele necesare, inclusiv o copie dupa cartea de identitate, iar cererea va fi analizata, urmand ca un reprezentant sa te contacteze.

Inscrieri Online

 • Nume si prenume*
  0
 • Numar telefon*full name
  1
 • Adresa e-mail*a valid email address
  2
 • Alege categoria*select your country
  3
 • *upload files hereCopie CI / Permis
   4
  • Observatii*something more
   5
  • 6

  TE ASTEPTAM LA SCOALA IMBOLD!

  ALEGE LOCATIA DIN ZONA TA

  Imbold Onesti

  IMBOLD ONESTI

  str. Venus-Mercur
  (în spatele Hotelului Trotuș)

  Imbold Moinesti

  IMBOLD MOINESTI

  str. Tudor Vladimirescu, bl. 12
  (la intrare în oraș din direcția Comanești)

  Imbold Darmanesti

  IMBOLD DARMANESTI

  str. Rafinăriei, nr.27
  (în apropierea Hotelului Romanitza)

  top