Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cea mai CONVENABILA si EFICIENTA metoda de pregatire!

In cadrul Scolii de Soferi IMBOLD puteti opta sa va pregatiti in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoriile:B,C,CE,D.
Avand reprezentarea cea mai intinsa de pe Valea Trotusului ,cu trei sedii moderne, amplasate in Onesti ,Moinesti si Darmanesti va asteaptam sa ne treceti pragul pentru a va indeplini visul cel mare…Permisul de Conducere!

ITI SUNTEM
UTILI

Scoala de Soferi Imbold ofera consiliere gratuita in vederea intocmirii dosarului de scolarizare cat si pentru celelalte proceduri ce vor exista pe parcursul procesului de obtinere a permisului de conducere.

SUNTEM
PRIETENOSI

Echipa noastra s-a format alaturand oameni distinsi cu un caracter deosebit. Profesorii de legislatie si instructorii auto sunt bine pregatiti cu o vasta experienta in instruirea elevilor.

AUTOVEHICULE DE EXCEPTIE

Ford Fiesta, Dacia Logan, Camion DAF,Camion Mercedes,
Autocar Neoplan si UNIC pe Valea Trotusului ansamblu TIR (cap tractor MAN si semiremorca Berger).

SUNTEM CEI
MAI BUNI

Rezultatele obtinute pe anul 2016 ne situeaza pe locul 1 in topul scolilor de soferi din judetul Bacau, in ceea ce priveste promovarea examenului (conform statisticii oficiale a DRPCIV).

De ce sa aleg Scoala IMBOLD!?

     Ne-am infiintat ca o extensie a pasiunii pentru sofat si din dorinta de a forma conducatori auto responsabili, langa care sa ne simtim in siguranta pe sosea.

     Scoala Imbold si-a inceput activitatea in anul 2006,deschizandu-si la inceput portile cu categoria B.În decursul anilor, încercând sa acoperim nevoile clientilor nostri, am diversificat paleta serviciilor oferite, autorizandu-ne din anul 2010 cu categoriile C,C+E,D. Tot atunci am deschis Centrul de Formare si Pregatire Profesionala in domeniul Transporturilor Rutiere, prima institutie de acest fel de pe Valea Trotusului.

     Profesionalismul si calitatea serviciilor oferite,se remarca cu usurinta prin rezultatele pe care le obtinem in pregatirea conducatorilor auto, cu un procentaj ce ne situeaza in topul Scolilor de conducatori auto din judet.

     Stim ca timpul dumneavoastra este limitat, de aceea avem un program flexibil in vederea pregatirii , deci va putem ajuta sa obtineti permisul in cel mai scurt timp posibil.

      La solicitarea dumneavoastra garantam cel mai scurt timp de scolarizare de pe piata,acordand in acelasi timp mare atentie instruirii dumneavoastra din toate punctele de vedere, indiferent de caracteristicile si trasaturile temperamentale pe care le aveti.

     Conducerea unui autovehicul este o actiune relativ simpla si asa si este pana la un anumit punct. Calitatile pe care trebuie sa le posede un conducator auto se regasesc la mai mult de 80 % din populatie.Noi stim ca atitudinea la volan si aptitudinile(calitatile) conducatorului auto sunt factorii determinanti in definirea acestuia, iar vestea buna e ca ambele trasaturi le putem forma si educa in cadrul Scolii de Soferi IMBOLD.

     A gasi o scoala de conducatori auto este usor, a alege un pic mai greu , dorinta ta fiind servicii de calitate la preturi mici.Cand trebuie sa aleaga scoala,de cele mai multe ori prima intrebare pe care o pune la telefon persoana interesata este: “care e tariful?”. Scolile de soferi cunosc bine piata si au preturi de executie a serviciilor apropiate, cu diferente foarte mici. Deci nu trebuie sa va faceti griji pentru pret ci pentru calitatea serviciului primit. Preturile noastre accesibile reprezinta doar unul din motivele pentru care ar trebui sa ne alegeti.

     Bun, acum ca stiti cine suntem, abia mai putem de nerabdare sa incepem, magiile atat de necesare pentru dumneavoastra. Stim ca orice persoana viseaza la magii si minuni. Magiile si minunile noastre sunt metodele didactice care fac cursantii sa fie bine pregatiti atat din punct de vedere teoretic cat si din punct de vedere practic in asa fel incat sa obtina permisul de conducere intr-un mod corect, eficient iar apoi sa conduca fara emotii,  civilizat, intr-un trafic din ce in ce mai solicitant.

      Noi nu va promitem ca toti ceilalti , vanzandu-va iluzii, ca suntem cei mai buni, ca va oferim cel mai mic pret ,etc.noi va recomandam o mare atentie in luarea deciziei care va avantajeaza.

      Tocmai pentru ca stim ce inseamna sa aveti un start in forta, in ceea ce priveste conditiile de pregatire va oferim tot suportul necesar pentru a deveni un absolvent de exceptie pentru a obtine si detine un permis de conducere de care sa fiti mandru.

top