Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

DE CE SA ALEG IMBOLD?

     Centrul de pregătire şi perfecţionare în domeniul transporturilor rutiere IMBOLD contribuie la ridicarea standardelor în domeniul pregătirii profesionale a personalului care activează în domeniul transporturilor rutiere asigurând un nivel înalt al calităţii cursurilor organizate şi al serviciilor oferite.
Seriozitatea ofertei noastre şi relaţiile excelente faţă de cursanţii noştii reprezintă garanţia faptului ca oferim servicii de maxima calitate.
    Având reprezentarea cea mai întinsa de pe Valea Trotuşului cu trei locaţii situate în Oneşti , Moinești şi Dărmănești ,dotate cu cate doua săli de curs moderne adaptate standardelor europene ,cu un personal atent şi amabil care va răspunde la solicitările dumneavoastră, reuşim întotdeauna ca raportul calitate-preţ al serviciilor oferite de noi, sa fie cel cel mai bun de pe piaţă, iar satisfacţia dumneavoastră sa fie deplina.

     Deşi suntem o firma tânără, am reuşit sa ne impunem datorita profesionalismului cu care ne tratam clienţii.
     Pentru noi este important ca dumneavoastră sa fiţi mulţumit de prestaţiile noastre şi de aceea va sprijinim în găsirea celor mai optime soluţii în vederea achiziţionării serviciilor noastre punându-va la dispoziţie o gama foarte variata de oferte.Suntem mereu dispuşi sa răspundem oricăror solicitări din partea dumneavoastră solicitări care fac referire la oferta noastră de preturi şi servicii.
     De curând munca noastră a fost apreciată nu doar prin mulţumirile primite din partea cursanţilor pentru serviciile de care au beneficiat ci şi prin obţinerea unei diplome de merit prin care firma noastră s-a clasat pe locul 1 în anul 2015 în Top România Microîntreprinderi, judeţul Bacău, domeniul 8559: Alte forme de învăţământ.

CONTACTEAZA-NE RAPID!

  • Nume*numele complet
    0
  • Telefon*full name
    1
  • Email*a valid email address
    2
  • 3